В Закарпатській області щоби уникнути біди - дотримуйтеся правил пожежної безпеки

В Закарпатській області щоби уникнути біди - дотримуйтеся правил пожежної безпеки

18.11.14 10:21 0 719
З початку року на території Закарпатської області сталося 1292 пожежі. Завдана матеріальна шкода перевищила 9 мільйонів гривень. У вогні загинуло 17 краян, ще 13 чоловік отримало різних ступеней важкості опікові травми.

Щоб попередити лихо та уберегти свої домівки від руйнівних наслідків дії вогню, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області звертається до громадян та гостей краю з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Не залишайте без нагляду ввімкнені газові та електричні прилади. Не залишайте без догляду малолітніх дітей, роз’яснюйте їм, що ігри, пов’язані з вогнем, як правило, призводять до нещасних випадків - пожеж, пошкодження майна і навіть до загибелі.

Також не допускайте використання для обігріву приміщень несертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, газових кухонних плит; у разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей; дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках;

Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі значної потужності; не допускайте застосування саморобних некаліброваних плавких вставок в запобіжниках електричного струму.

Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей тому, що постійне виконання заходів пожежної безпеки – запорука збереження людських життів та значних матеріальних цінностей!

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі установчі ...
Наступна новина: Как найти жилье в Туле и ...

КОМЕНТАРІ