В Закарпатській області на пожежі травмувався чоловік

В Закарпатській області на пожежі травмувався чоловік

18.11.14 08:48 0 675
17 листопада, о 08:45 до пожежно-рятувального підрозділу Тячівського району повідомили про пожежу на вулиці Заріка-Теплична, що в селі Бедевля. Осередком загорання стала літня кухня 78-річної місцевої мешканки Ганни. Сповістили про загорання службу порятунку місцеві мешканці, котрі ранком, ідучи на роботу, побачили, що в сусідів горить літня кухня.

За відповідною адресою негайно було направлено вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Тересва. Бійці ДСНС локалізували загорання о 09:07, а повністю його ліквідувати вдалося о 09:30. На жаль, через те, що повідомлення про загорання надійшло до професійних вогнеборців із запізненням: фактично селяни помітили пожежу, коли споруда вже була майже повністю охоплена полум’ям, то врятувати її від значного пошкодження не вдалося.

З’ясувалось, напередодні для обігріву літньої кухні подружжя запалило там грубку. Надвечір, нічого не підозрюючи лихого, господарі пішли ночувати в будинок. Ранком їх розбудили незрозумілі звуки. Це горіла літня кухня. 66-річний власник, інвалід ІІ групи, побачивши таке лихо, кинувся рятувати крам, що знаходився всередині. Та замість врятованого майна, господар отримав опіки обличчя.

Першу допомогу чоловікові надавали рятувальники.

Що стало причиною пожежі встановлюється. Можливо до загорання призвело порушення правил пожежної безпеки під час монтажу та експлуатації пічного опалення.

Загальна сума збитків встановлюється.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирські працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ