Закарпаття: на Іршавщині проходить тиждень безпеки дорожнього руху  (+фото)

Закарпаття: на Іршавщині проходить тиждень безпеки дорожнього руху (+фото)

18.11.14 08:04 0 709
У рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху впродовж тижня працівники Державтоінспекції Іршавського району проводять профілактичні заходи.



Головним завданням операції «Пішохід» є зниження кількості дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. Прикро, але багато наших громадян, незважаючи на небезпеку, переходять вулицю в недозволених місцях, навіть з маленькими дітьми. Не менш важливим завданням є також і надання водіями переваги у русі пішоходам на пішохідних переходах.

Під час операції «Пішохід» працівники ВДАІ Іршавського райвідділу міліції намагались у центрі м.Іршави привчити пішоходів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху, а саме переходу проїжджої частини дороги тільки у відведених місцях з дотриманням правил особистої безпеки. При цьому нагадували пішоходам, які «люблять» несподівано виходити на проїжджу частину або на пішохідний перехід, що автомобіль не може миттєво зупинитись.

Тільки протягом одного дня операції «Пішохід» державтоінспекторам Іршавського райвідділу довелось притягнути 6 осіб до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.127 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил дорожнього руху пішоходами), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до п′яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Щоб уникнути трагедії на дорозі, працівники Державтоінспекції Іршавщини закликають як водіїв, так і пішоходів бути взаємно ввічливими та дотримуватись Правил дорожнього руху.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

(за інформацією Віти Горзов, Іршавський РВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ