«Міська рада Івано-Франківська завжди сприяє самоорганізації населення» - Микола Вітенко

«Міська рада Івано-Франківська завжди сприяє самоорганізації населення» - Микола Вітенко

18.11.14 09:05 0 634
В Івано-Франківську відбулась засідання Асоціації сприяння розвитку самоорганізації населення України

14 листопада 2014 року в Івано-Франківській міській раді відбулось засідання ВГО «Асоціації сприяння розвитку самоорганізації населення».

Зустріч представників Асоціації саме в Івано-Франківську обрано не випадково. Адже влада міста Івано-Франківська, та міська рада зокрема, чимало зусиль прикладають у створенні умов для самоорганізації населення. За останні роки місто Івано-Франківськ демонструє позитивні кроки у напрямку розширення мережі органів самоорганізації населення.

Як зазначив на зустрічі секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко – важливу роль у цьому питанні відіграють прийняті міською радою програми, серед яких і «Програма розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства на 2012-2015 роки». В рамках цієї програми вже третій рік у місті успішно реалізовується міський конкурс проектів та програм, який дає змогу громадськості втілювати в життя свої ідеї за фінансової підтримки влади.

«Програми співфінансування проектів громадськості, що діють у місті Івано-Франківську, є успішними. Як показує досвід – міська влада змогла знайти спільну мову із громадою. Свідченням цього є те, що з усіх міст України, в Івано-Франківську чи не найактивніше розвивається громадянське суспільство» - заявив Микола Вітенко.

Представники Асоціації сприяння розвитку самоорганізації населення України підтвердили слова секретаря міської ради зазначивши, що міська влада Івано-Франківська чи не найкраще сприяє самоорганізації населення.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголосили конкурс на ...
Наступна новина: Понад 1,5 тис. українців ...

КОМЕНТАРІ