В Маріуполь вирушив черговий загін прикарпатських міліціонерів

В Маріуполь вирушив черговий загін прикарпатських міліціонерів

18.11.14 10:01 0 692
95 працівників органів та підрозділів внутрішніх справ Івано-Франківської області у складі зведеного загону змінять бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ», які упродовж останнього місяця забезпечували охорону громадського порядку у приморському місті.

Слід відзначити, що більшість з правоохоронців, які цього разу вирушили на схід України, вже не вперше нестимуть службу в зоні проведення антитерористичної операції. Ті, хто вперше виїхав до Маріуполя, також пройшли спеціальні навчання та добре підготовлені до виконання своїх функціональних обов'язків на довіреній території.

Зважаючи на позитивні результати попередніх відряджень та подяки за добросовісну службу прикарпатських правоохоронців начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин, звертаючись до відряджених, висловив свою упевненість у тому, що івано-франківські міліціонери під керівництвом досвідченого командира з гідністю виконають поставлені завдання щодо захисту суверенітету та цілісності нашої держави, а відтак у повному складі неушкоджені повернуться на рідне Прикарпаття.

Вже традиційно від'їжджаючих поблагословив капелан міліцейського спецбатальйону протоієрей Валерій Жигуц: «Я вам бажаю здоров'я, великої мудрості та самодисципліни. Божої допомоги вам, заступництва Богородиці та покровительства всіх святих. Пам'ятайте повсякчас – з нами Бог, з нами правда і з нами Україна!»

Відтак щирі побажання та вітання звучали на адресу самого духовного наставника. Микола Семенишин від імені колективу прикарпатської міліції привітав з особистим святом отця Валерія, якому цього дня виповнилося 45 років, подякував йому за працю на благо громади краю та побажав й надалі вірно служити українському народові.

А далі начальник обласного управління внутрішніх справ, як зазвичай, потиснув руку та побажав удачі кожному бійцеві зведеного загону. Правоохоронців, які вирушають у службове відрядження, також проводжали колеги по службі, друзі та близькі. Усі вони з нетерпінням чекатимуть щасливого повернення своїх Героїв.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ