Василь Горон: "Впродовж осені на Сихові вдалося значно покращити стан міжквартальних доріг та пішохідних хідників"

Василь Горон: "Впродовж осені на Сихові вдалося значно покращити стан міжквартальних доріг та пішохідних хідників"

18.11.14 13:30 0 688
17 листопада 2014 року депутат Львівської міської ради свободівець Василь Горон повідомив про завершення масштабних ремонтних робіт міжквартальних доріг та пішохідних хідників в межах вулиць Дністерської та Білоцерківської у Сихівському районі Львова.

Як розповів Василь Горон, до нього з колективною заявою звернулися мешканці вулиці Білоцерківська з проханням посприяти у ремонті дорожнього покриття їхньої вулиці та пішохідного хідника, що розташований паралельно вулиці Білоцерківська поруч з будинком № 13 по вул. Дністерська та № 1 по вул. Білоцерківська, на відрізку від вулиці Дністерська до вулиці Дунайська.

"Доклавши чималих зусиль, все ж таки вдалося пролобіювати надання необхідних коштів на ремонт цих об'єктів. Впродовж осені цілковито відновлено дорожнє покриття та тротуар на вул. Білоцерківська на відтинку від перехрестя Дністерська – Білоцерківська до будинку № 10. Окрім цього, вдалося відновити асфальтне покриття вул. Орлина (від будинку № 10 по Білоцерківській до будинку №8-а по вулиці Орлина), освітлити ділянку дороги та відновити пішохідний хідник по вул. Білоцерківська (від будинку № 32 по Дунайській до будинку № 10 по Білоцерківській) та привесті до належного стану оголовок каналізаційного колодязя на цій же вулиці", – повідомив Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ