У Рівному син зарізав рідну матір

У Рівному син зарізав рідну матір

18.11.14 15:32 0 660
Оперативники Рівненського міськвідділу встановили особу, яка нанесла чотири фатальні удари ножем в грудну клітку 46-річній Ларисі. Ним виявився 24-річний син загиблої Тарас. Наразі вирішується питання про оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

Близько 17 години вечора 16 листопада 16-річний Володимир повернувся додому, як завжди відчинив двері квартири власним ключем. Та коли зайшов до ванної кімнати побачив страшну картину. Посеред кімнати біля пральної машинки у калюжі крові лежала його мама.

Переляканий хлопець відразу почав кликати на допомогу та викликав медиків і правоохоронців. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво Рівненського міськвідділу міліції.

У помешканні правоохоронці виявили тіло 46-річної Лариси з ознаками насильницької смерті. Наразі встановлено, що між Ларисою та її 24-річним сином виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Під час суперечки, Тарас схопив кухонний ніж і умисно наніс чотири удари ножем в область грудної клітки своїй матері, в результаті чого жінка від отриманих проникаючих колото-різаних поранень померла на місці події. Після чого Тарас із знаряддям вбивства в руках залишив помешкання.

Працівники міліції затримали 24-річного молодика в будинку, коли він повернувся до помешкання. Молодший брат зателефонував йому й попросив терміново прийти додому. Хлопець відразу заперечував свою причетність до вчинення злочину, проте пізніше зізнався. І розповів правоохоронцям, що ніж, яким вчинив злочин викинув у річку Устя, що в Рівному.

— Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого будуть встановлені усі об'єктивні обставини даної події.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери "за ...
Наступна новина: На Тернопіллі свободівці ...

КОМЕНТАРІ