Рівненщина: на Дубровиччині 19-річна дівчина,захищаючись,підрізала свого співмешканця

Рівненщина: на Дубровиччині 19-річна дівчина,захищаючись,підрізала свого співмешканця

18.11.14 12:07 0 691
Під час сімейного конфлікту, запальна жінка нанесла один удар кухонним ножем в область живота своєму співмешканцю, чим завдала йому тяжке тілесне ушкодження.

До чергової частини Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення від 59-річної Любові, жительки села Висоцьк Дубровицького району про те, що в будинку по місцю проживання, співмешканка підрізала її 34-річного сина та замкнулась у кімнаті.

— На місце події виїхала слідчо-оперативна група яка встановила, що тілесні ушкодження чоловікові заподіяла його співмешканка, 19-річна Діана, — повідомив т.в.о. начальника Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області майор міліції Володимир Коркош. — Як виявилось, 34-річний Богдан, прийшовши до будинку за місцем проживання напідпитку, на ґрунті ревнощів розпочав сімейний скандал. 19-річна Діана, захищаючись, нанесла кухонним ножем, який перебував в неї в руках, один удар Богдану в праву частину живота.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження, попередня кваліфікація стаття 124 Кримінального кодексу України (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони), що карається позбавленням волі на строк до двох років.

На даний момент 34-річній Богдан перебуває на лікуванні в хірургічному відділенні Дубровицького Рівненській ЦРЛ.

Катерина СЕМЕНЮК,

Дубровицький РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Відні відкрилася ...
Наступна новина: США: від лихоманки ебола ...

КОМЕНТАРІ