У Рівненській області радивилівські правоохоронці встановили осіб,які нищили надмогильні плити

У Рівненській області радивилівські правоохоронці встановили осіб,які нищили надмогильні плити

18.11.14 14:53 0 602
Працівники Радивилівського райвідділу міліції за «гарячими слідами» встановили вандалів, які викрали металеві конструкції з єврейських поховань, що розташовані на цвинтарі у Радивилові.

За інформацією невідомого про те, що на кладовищі хтось «хазяйнує» міліціонери негайно виїхали на місце пригоди.

Вже перебуваючи на території цвинтаря правоохоронці побачили, що в місці захоронення євреїв відсутня кована металева огорожа, розкидані залишки цегли та розбиті бетонні плити. Подія відразу була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Невдовзі, проведеними пошуковими заходами, правоохоронці встановили двох мешканців району, які обґрунтовано підозрюються у скоєні даного виду злочину. Останні для з'ясування обставин справи були запрошені до Радивилівського РВ УМВС.

— Встановлено, що особи, причетні до кримінального правопорушення — це двоє односельчан 1974 та 1963 років народження. Один із них раніше вже попадав у поле зору правоохоронців за порушення закону, — зазначив начальник Радивилівського РВ УМВС Віталій Кеда. — В ході спілкування ми з'ясували, що крадіжку вони скоїли вдруге, а металеві конструкції здають на пункт прийому металобрухту. На даний час за метал вони вже вторгували близько трьох тисяч гривень».

Попередньо кваліфікувавши подію як крадіжка, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Оксана ШУЛЯК,

Радивилівський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські рятувальники ...
Наступна новина: За видобуток бурштину ...

КОМЕНТАРІ