Працівники ДАІ Рівненщини оперативно затримали зловмисників

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно затримали зловмисників

18.11.14 13:32 0 675
Інспектори взводу ДПС ДАІ з обслуговування міста Рівне «за гарячим слідом» затримали автомобіль, яким незаконно заволоділи, а також осіб, що підозрюються у скоєнні даного злочину.

17 листопада, о 6:30 ранку, зі служби 102 надійшло повідомлення від 23-річного жителя Рівненського району про те, що в обласному центрі по вулиці Міцкевича, поблизу обласного перинатального центру, невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем марки «ВАЗ 2101» та зникли в невідомому напрямку.

Власник викраденого легковика повідомив правоохоронців, що близько 2-ої години ночі він привіз свою дружину до медичного закладу, біля якого і залишив свій транспортний засіб, а о 6-ій ранку чоловік побачив, що його авто зникло. Про це він відразу повідомив працівників міліції.

Черговим по управлінню ДАІ негайно було орієнтовано всі наряди працівників Державтоінспекції, які в той час несли службу на затримання даного транспортного засобу.

? Під час заступання на службу нами було отримано повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ 2101». Рухаючись по вулиці Князя Володимира, що в обласному центрі, ми помітили та зупинили легковик, який підпадав під орієнтування. Також нами було затримано двоє молодих людей, які знаходилися у салоні «вазівки». На місце події було викликано слідчо-оперативну групу рівненського МВ, ? розповідає інспектор ДПС міста Рівне Олег Середа.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 ККУ.

На даний час працівниками міліції встановлюються дані про осіб, які підозрюються у скоєнні злочину.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Горон: ...
Наступна новина: Наприкінці листопада у ...

КОМЕНТАРІ