Сергій Надал передав бушлати тернопільським правоохоронцям

Сергій Надал передав бушлати тернопільським правоохоронцям

18.11.14 17:46 0 695
Близько сотні працівників міліції Тернопільщини поїхали в зону проведення антитерористичної операції. Вони відбули на Схід держави, щоб змінити колег, які майже півтора місяці несли службу у Луганській і Донецькій областях. Під час ротації міський голова Тернополя Сергій Надал передав правоохоронцям бушлати.

Поблагословив бійців перед довгою та небезпечною дорогою архієпископ Тернопільський, Кременецький, Бучацький УПЦ Київського патріархату Владика Нестор.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника УМВС України в Тернопільській області Олександра Богомола, особовий склад управління внутрішніх справ для несення служби в зоні АТО забезпечений усіма необхідними речами. У цьому тернополяни завдячують як державі та міській владі, так і волонтерам й усім небайдужим мешканцям краю.

Нагадаємо, нещодавно броньований автомобіль отримали бійці Добровольчого українського корпусу, які беруть участь у антитерористичній операції та захищають донецький аеропорт. Мікроавтобус придбали за кошти меценатів та членів виконавчого комітету Тернопільської міськради у Польщі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ