На Тернопіллі свободівці Борщівської районної організації передали батальйону "Січ" цінний вантаж

На Тернопіллі свободівці Борщівської районної організації передали батальйону "Січ" цінний вантаж

18.11.14 15:33 0 677
16 листопада 2014 року свободівці Борщівської районної організації на центральній площі Борщева передали відремонтований і обладнаний усім необхідним спорядженням автомобіль "ГАЗ-66" батальйону особливого призначення "Січ", який на сході України захищає цілісність нашої держави у війні проти російського агресора.

Автомобіль освятили отці місцевої церкви. Вони побажали всім українським військовослужбовцям, хто боронить нашу землю від кремлівського ворога, наснаги і якнайшвидшого повернення додому, до своїх рідних і близьких.

Під час заходу виступив і голова Борщівської районної організації ВО "Свобода" Ярослав Галяс. "Свободівці Борщівської районної організації спільно із громадою та волонтерами постаралися на славу, адже зуміли на власноруч зібрані гроші відремонтувати старенький "ГАЗ-66" і укомплектувати його усім необхідним, засобами захисту тощо. Сподіваємося, що нашим "січовикам" він неодноразово стане у пригоді, захищатиме від ворожих куль і служитиме надовго. Нам приємно, що ми можемо допомогти українським військовослужбовцям у війні проти російського агресора. Борщівська районна організація ВО "Свобода" і надалі активно допомагатиме українським військовим", – зазначив голова Борщівської районної організації ВО "Свобода".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ