На Тернопіллі відбулися збори Борщівської районної організації ВО "Свобода"

На Тернопіллі відбулися збори Борщівської районної організації ВО "Свобода"

18.11.14 12:35 0 850
16 листопада 2014 року відбулися збори Борщівської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", які проходили у стінах Борщівської районної адміністрації.

На зборах особлива увага була приділена процедурі нагородження активних учасників Революції гідності. Голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра нагородив майданівців, котрі взимку цього року брали активну участь у революції і побажав їм сили, терпіння, здоров'я, натхнення і відчайдушної боротьби проти спільного ворога – Росії.

"Хочу відзначити цих людей, активістів і тих, хто завжди бореться до кінця. Разом із вами ми пройшли усю революцію, ми пліч-о-пліч боролися проти безкарного режиму Януковича і таки перемогли! Революція перемогла завдяки активним, безстрашним, сміливим діям і рішенням таких людей, як ви! Мені особливо приємно вітати і нагороджувати вас! Ми вкотре переконалися, що українська нація по-справжньому сильна і незламна! Це вже неодноразово доведено! Проте український народ введе активну боротьбу проти російського агресора. Наші військовослужбовці ціною власного життя захищають територіяльну цілісність і незалежність України. Ми знову вкотре доведемо усьому світові, що ми сильні та непереможні!", – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Окрім цього, на зборах Борщівської районної організації обговорили питання щодо подальшої участі ГО "Воля" у допомозі українським військовослужбовцям у війні проти Росії. Також свободівці підбили підсумки парламентської виборчої кампанії 2014 року.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові незрячі та ...
Наступна новина: Зачем нужен ...

КОМЕНТАРІ