Мінекономрозвитку заявляє про намір спростити процедуру участі в тендерах

Мінекономрозвитку заявляє про намір спростити процедуру участі в тендерах

18.11.14 10:16 0 677
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України працює над спрощенням порядку участі бізнесу у тендерах, що проводяться державними органами влади, повідомляє прес-служба міністерства. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Мінекономрозвитку вивчило питання щодо можливості запровадження єдиної тендерної довідки та видачі її центрами з надання адміністративних послуг.

У повідомленні зазначається, що для цього необхідно внести зміни до Закону України «Про адміністративні послуги» та в подальшому врегулювати питання підтвердження окремих кваліфікаційних даних шляхом подання єдиної тендерної довідки на рівні законодавства про державні закупівлі.

Крім того, у міністерстві нагадали, що законом «Про здійснення державних закупівель» (стаття 17) передбачено відмову в участі у процедурах закупівлі недобросовісним учасникам у разі доведеного факту антиконкурентних узгоджених дій у минулому.

У квітні Верховна Рада ухвалила закон про державні закупівлі. Державні закупівлі завжди було джерелом збагачення чиновників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі установчі ...

КОМЕНТАРІ