На Хмельниччині обласний семінар-практикум керівників гуртків  початкового технічного моделювання

На Хмельниччині обласний семінар-практикум керівників гуртків початкового технічного моделювання

19.11.14 09:00 0 835
З метою підвищення професійного рівня, творчої активності керівників гуртків початкового технічного моделювання та залучення їх до вирішення проблем оновлення навчально-виховного процесу у гуртках даного напряму 13 листопада 2014 року на базі Летичівського НВК № 1 «ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей» відбувся обласний семінар-практикум. У ньому взяли участь керівники гуртків початкового технічного моделювання. Тема семінару: «Інноваційні технології навчання в роботі гуртка початкового технічного моделювання».

В роботі семінару-практикуму взяли участь 28 керівників гуртків позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів із 20 районів та 5 міст області.

З вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернувся Дронг Олександр Сергійович, заступник директора з навчально-методичної роботи, який побажав учасникам конструктивної та плідної роботи, збагатитися теоретично, практично і творчо.

Також привітали учасників семінару-практикуму на Летичівській землі завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Летичівської райдержадміністрації Коржик Світлана Анатоліївна та директор Летичівського районного центру творчості дітей та юнацтва Черняхович Наталія Анатоліївна.

Методист відділу науково-технічної творчості, Колодніцька Ганна Анатоліївна проаналізувала участь команд області у обласних та Всеукраїнських масових заходах з початкового технічного моделювання.

Моспан Надія Миколаївна, директор Новоушицького будинку дитячої творчості провела цікаву презентацію інформаційно-методичного посібника «Довідник юного техніка».

Під час проведення семінару–практикуму було проведено майстер-класи:

«Створення розгортки циліндра за допомогою комп'ютерної програми КОМПАС-3D-V13», провів Мовчанюк Тимофій Тимофійович, вчитель інформатики Летичівського НВК № 1 «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей», керівник гуртка основи інформатики та обчислювальної техніки Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (за сумісництвом).

«Виготовлення паперової іграшки за технікою форматного конструювання», провела Ольховська Оксана Василівна, керівник гуртка початкового технічного моделювання Летичівського районного центру творчості дітей та юнацтва.

«Чарівний світ канзаші», провела Штаманетян Тетяна Петрівна, керівник гуртка початкового технічного моделювання Летичівського районного центру творчості дітей та юнацтва.

Завершився обласний семінар-практикум обміном думок за «круглим столом».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ