Буковинець приїхав до нічного клубу на авто,а пішов звідти пішки

Буковинець приїхав до нічного клубу на авто,а пішов звідти пішки

19.11.14 12:54 0 648
Його автомобіль викрав 31-річний чернівчанин, який на момент скоєння злочину перебував під домашнім арештом.

29-річний мешканець Сторожинецького району пізно ввечері приїхав до одного із нічних клубів Чернівців. Він закрив автомобіль, ключі поклав у кишеню куртки та зайшов у приміщення. За його рухами слідкував чернівчанин, який саме в той момент вийшов на вулицю.

Зловмисник попрямував за водієм всередину закладу. Подивився, де той залишив свою куртку та почав чекати слушної нагоди для того, аби поцупити чуже майно. І таки дочекався. Молодик відволікся і навіть не помітив, як зникла його куртка.

Раніше судимий чернівчанин без метушні вийшов на вулицю, витягнув з чужої кишені ключі та сів за кермо авто. І поїхав кататися. Але довго не їздив, полишив авто на одній із вулиць міста та втік, прихопивши із собою 850 доларів власника автомобіля.

Переляканий буковинець, побачивши відсутність авто, одразу ж викликав міліцію. Працівники Шевченківського райвідділу одразу ж почали вживати усіх необхідних оперативно-розшукових заходів. І вже зовсім скоро знайшли покинуту автівку, а трохи згодом і зловмисника. Останній вже був добре відомий міліціонерам, адже неодноразово мав проблеми із Законом. До того ж, якраз перебував під домашнім арештом. Чоловіка у порядку статті 208 Кримінального Процесуального кодексу України затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання, - розповів начальник Шевченківського райвідділу міліції Дмитро Чебан.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Малих підприємств на ...
Наступна новина: В Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ