У Чернівцях працівники міліції застали крадія на "гарячому"

У Чернівцях працівники міліції застали крадія на "гарячому"

19.11.14 13:49 0 608
До Шевченківського райвідділу міліції звернулися небайдужі чернівчани, котрі повідомили, що невідомий чоловік намагається викрасти майно з автомобіля.

Як з'ясувалось, потерпіла залишила свій автомобіль марки «Фольксваген» без нагляду на вулиці та пішла вирішувати свої нагальні питання. В цей час зловмисник попрямував до автомобіля, аби «обчистити» його. Але пересічні громадяни запримітили підозрілу особу, котра вешталась поблизу «іномарки» та не розгубилися, а одразу викликали працівників міліції.

Працівники міліції оперативно виїхали на місце події. Виїздом на місце події, співробітники міліції застали зловмисника на «гарячому», коли той намагався винести майно з автомобіля. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний мешканець Чернівців.

Стосовно зловмисника розпочате кримінальне провадження за замах на крадіжку чужого майна, передбачене ст.15, ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність чернівчанина до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Криму місцева «влада» ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ