Чернівецькі правоохоронці викрили крадія портативного комп'ютера

Чернівецькі правоохоронці викрили крадія портативного комп'ютера

19.11.14 09:57 0 651
Студент поцупив у свого знайомого ноутбук вартістю 3 тисячі гривень

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 20-річний мешканець міста Чернівці. Хлопець повідомив, що залишив ноутбук в кімнаті своїх знайомих, котрі проживають у студентському гуртожитку. Однак, повернувшись через кілька днів до «гуртяги», він виявив відсутність ноутбука. Чернівчанин не розгубився, а одразу викликав працівників міліції.

Аби встановити особу крадія, правоохоронці провели ряд оперативних заходів. Зокрема, міліціонери опитали студентів, котрі проживають у гуртожитку. І під час спілкування вони розповіли, що бачили підходящий по опису ноутбук в одного із мешканців.

Отримана інформація допомогла працівникам міліції знайти зловмисника. Ним виявився 19-річний чернівчанин, котрий добре знав потерпілого та мешкав разом з його друзями у студентському гуртожитку. Як з'ясувалося, зловмисник продав портативний комп'ютер в ломбарді, а отримані кошти від продажі витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Запобіжний захід не обирався. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: ДТП на Волині: тілесні ...

КОМЕНТАРІ