На Вінничині в обласному управлінні міліції відзначили спортсменів-динамівців

На Вінничині в обласному управлінні міліції відзначили спортсменів-динамівців

19.11.14 15:01 0 652
Найкращих представників обласної організації «Динамо», які своїми перемогами у спорті творять славні сторінки історії Вінниччини, привітали з нагоди 90-річчя створення фізкультурно-спортивного товариства.

Зібрання розпочалося з вшанування пам'яті легендарних людей, які своїм життям творили славу обласної організації «Динамо»: чемпіонки XX Олімпійських ігор 1972 року в Мюнхені, чемпіонку світу та дворазову чемпіонку Радянського Союзу Юлію Рябчинську, кавалера найвищої динамівської нагороди « За заслуги», засновника кращої спортивної бази в колишньому Радянському Союзі Тяжлова Віктора Семеновича та багатьох інших.

Згадали останню динамівську втрату - багаторазового учасника міжнародних змагань, учасника Всесвітніх ігор з неолімпійських видів спорту 2013 року в Колумбії МСУ вінничанина Ігоря Присяжнюка, який героїчно загинув в зоні АТО, захищаючи Україну.

Голова вінницького організації ФСТ «Динамо» полковник міліції Ігор Моренець зазначив, що видатні досягнення динамівців об'єднують суспільство, піднімають рівень його свідомості, патріотизму та національної гідності. Досягнення вінницьких динамівців на вітчизняних і світових спортивних аренах сприяють популяризації спорту, здорового способу життя та підтверджують авторитет України.

- На «Динамо» - це потужна організація, яка об'єднує собою представників всіх силових структур. І мені приємно відмітити, що на нашому зібранні присутні керівники та делегації динамівських структур області, - зазначив Ігор Моренець.

Керівник міліції подякував керівникам силових структур, підприємств «Володарка», «Будмонтажпроект», науково-виробничого об`єднання “Форт», вінницької фабрики "Динамо», які розвивають та підтримують спорт.

Протягом 25 років заступником голови вінницького ФСТ «Динамо» працює полковник міліції у відставці Валерій Кузьмін, в минулому заступник начальник УМВС. За ці роки йому вдалося згуртувати, посилити спортивну організація, яка з честю вписала своє ім'я в історію вітчизняного та світового спорту. Для багатьох спортсменів і любителів спорту вона стала невід'ємною частиною, рідним домом, де панує дружба, взаємоповага, професійність і підтримка.

Спортсмени, керівники динамівських організацій силових структур, меценати були відзначені грамотами, подяками та цінними подарунками.

На зібранні не забули і про спортсменів-ветеранів, чия наполеглива праця, особистий приклад юним спортсменам та молодим правоохоронцям, стали запорукою успіхів та спортивних досягнень динамівців. Серед відзначених заслужений майстер спорту з веслування на байдарках і каное, бронзовий призер ХХVІІІ Олімпійських ігор 2004 року в Афінах капітан міліції Ганна Балабанова, викладач НЦПП УМВС України у Вінницькій області, майстер спорту України з кульової стрільби, старший інспектор бойової підготовки спецбатальйону «Вінниця» майор міліції Павло Сидорук, майстер спорту України з гирьового спорту, неодноразовий чемпіон України, чемпіон світу серед ветеранів Юрій Курячий.

На урочистому зібранні були присутні керівник Управління у справах сім'ї та молоді вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський та Голова Вінницького відділення НОК Павло Хникін, які також відзначили кращих динамівців.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі всі медики ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ