На Вінничині начальник УМВС подякував оперативникам,які повернулися з зони АТО

На Вінничині начальник УМВС подякував оперативникам,які повернулися з зони АТО

19.11.14 09:01 0 599
Очільник обласної міліції Вінниччини Ігор Моренець подякував міліціонерам, які чесно та гідно виконали свій службовий обов'язок в зоні проведення антитерористичної операції, та вручив подяки їхнім батькам, а також заохотив грошовими винагородами 15 працівників міліції за розкриття тяжких злочинів.

В присутності керівників структурних підрозділів очільник УМВС Вінниччини Ігор Моренець працівникам вінницької, літинської, могилів-подільської, хмільницької та козятинської міліції, які працювали над розкриттям тяжких злочинів на території районів, вручив грошові винагороди.

За зразкове виховання синів керівник обласної міліції оголосив подяки батькам міліціонерів, які несли службу на Сході країни, чесно і мужньо виконавши поставлені завдання, повернулись додому.

- В житті кожної людини випадає нагода перевірити себе, на що вона здатна. Проявивши витримку та мужність достойну наслідування, ви довели, що є справжніми патріотами своєї держави, захисниками вітчизни, надійними товаришами. Велика подяка вам особисто від мене та усіх міліціонерів Вінниччини, а також вашим батькам, які виховали гідних синів нашої Батьківщини, - з такими словами звернувся до колег, які повернулися з гарячих точок нашої країни, головний міліціонер Вінниччини Ігор Моренець.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ