Володимир Гунчик: Завдання представників місцевої влади – бути уважними до проблем кожного громадянина

Володимир Гунчик: Завдання представників місцевої влади – бути уважними до проблем кожного громадянина

19.11.14 17:38 0 671
В понеділок, 17 листопада, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів особистий виїзний прийом у Любешівському районі.

До нього звернулося 22 жителя району із різними питаннями, а саме: соціального захисту, надання матеріальної допомоги на лікування, сприяння у працевлаштуванні, виділення земельних ділянок, перспективи відновлення культурно-історичної спадщини регіону.

Окрім цього, було порушено питання щодо створення сприятливих умов для введення бізнесу, зокрема побудови міні-заводу чи пунктів прийому для переробки овочів та ягід.

«Любешівщина – багатий на ліси край. Замість того, щоб створювати заготівельні пункти чи заводи з переробки місцевої сировини в районі - її вивозять до Польщі. Потрібно це виправити. Адже це надасть можливість не лише наповнити обласний бюджет, а й отримати достойний прибуток кожному мешканцю. Для того, щоб у район прийшов бізнес – потрібно створити хороші умови. Людям потрібно показати приклад. Тому є над чим працювати», - зауважив Володимир Гунчик.

За результатами розгляду звернень голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив керівникам відповідних профільних структур та органам місцевої виконавчої влади, аби питання, розв'язання яких належить до їх компетенції, були вирішені у найкоротші терміни. В той же час кожне проблемне питання буде перебувати й на особливому контролі у голови ОДА.

Також Володимир Гунчик вкотре наголосив, що завдання представників місцевої влади – бути уважними до проблем кожного громадянина. Адже 90% звернень мешканців належить до їх повноважень.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: - Профілактика - ...

КОМЕНТАРІ