На Волині обрали кращого студента 2014 року

На Волині обрали кращого студента 2014 року

19.11.14 14:41 0 608
Виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства краю, - таку мету переслідує щорічний обласний конкурс «Кращий студент Волині».

Визначення переможців відбувалося у 3 етапи: спершу кращих студентів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, професійно-технічних навчальних закладів в номінаціях: програміст, журналіст, громадський діяч, митець, дизайнер, спортсмен, науковець визначили адміністрації ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, професійно-технічні навчальні заклади спільно зі студентськими та учнівськими радами ВУЗів. Другий етап передбачав співбесіди з усіма учасниками конкурсу та визначення фіналістів в номінаціях. 17 листопада пройшов комплексний конкурс для переможців номінацій, і, власне, обрання Кращого студента Волині 2014 року.

На відкритті фінального етапу конкурсу заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець зазначила, що зусилля студентства повинні бути спрямовані не на здобуття диплому, а на здобуття якісної освіти та на всебічний розвиток особистості. Сучасний ринок праці – надзвичайно конкурентний. гостро відчувається не стільки нестача робочих місць, як брак висококваліфікованих спеціалістів. І не обов'язково з вищою освітою. «Попереду у вас – непростий і тривалий шлях утвердження в професії, пошуку свого призначення у світі і житті. Кожного з вас я розцінюю не лише як майбутніх грамотних спеціалістів, а й як продовжувачів справи розбудови, облаштування, розвитку держави загалом і Волині зокрема. Сьогоднішній час вимагає від людини високої ініціативності. Іншими словами – ви повинні створити себе самі і від того наскільки успішно ви реалізуєтесь в житті залежить тільки від вас», - резюмувала вона.

Учасникам конкурсу Світлана Мишковець побажала успішного навчання, здійснення мрій і задумів, стрімкого шляху до визнання та блискучих перемог.

Згідно з підсумками оцінювання головну статуетку отримала студент-митець та волинська співачка Галина Конах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ