Директор шахти №10 «Нововолинська» Петро Солоп доповів про стан справ та перспективи подальшого розвитку підприємства

Директор шахти №10 «Нововолинська» Петро Солоп доповів про стан справ та перспективи подальшого розвитку підприємства

19.11.14 11:16 0 650
В ході оперативної наради, 17 листопада, директор ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» Петро Солоп доповів про стан справ та перспективи подальшого розвитку підприємства.

Так, за його словами, для введення в експлуатацію першої черги будівництва шахти №10 необхідно понад 480 млн. грн. Це надасть можливість видобувати 450 тис. тонн вугілля в рік і створити 920 робочих місць. Аби виконати програмні завдання необхідне своєчасне і безперервне фінансування та надходження у повному обсязі другого та третього траншів.

Петро Солоп зазначив, що згідно з графіком фінансування робіт, вже надійшло 37,6 млн. грн. першого траншу. За них вдалося повністю погасити заборгованість із заробітної плати, а решту коштів - спрямувати на матеріально-технічне забезпечення будівництва.

Нагадаємо, що за ініціативи голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, Міненергетики внесло до Кабінету Міністрів України пропозицію у держбюджет-2015 щодо виділення 480 млн. грн. на завершення усіх робіт. Лист-підтвердження про це облдержадміністрація вже отримала.

До слова, питання розвитку вугільної промисловості в області знаходиться на контролі у голови ОДА.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ