В Луцьку микола Романюк зустрівся з головою Громадської ради при КМДА Мариною Бурмакою

В Луцьку микола Романюк зустрівся з головою Громадської ради при КМДА Мариною Бурмакою

19.11.14 16:22 0 682
Міський голова Микола Романюк зустрівся з головою Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Мариною Бурмакою, яка перебуває у нашому місті. Він привітав гостю у Луцьку та побажав їй гарного перебування.

Микола Романюк зауважив, що задоволений робою Громадської ради при Луцькому міському голові. Нещодавно оновлено її склад. Нині до неї входить 29 представників від різних громадських об'єднань. За його словами, члени Громадської ради попередніх складів активно вносили різноманітні пропозиції, робили ряд напрацювань щодо проблемних питань територіальної громади, переважна більшість з яких пізніше відобразилась у вигляді доручень та розпоряджень міського голови, рішень міської ради. Микола Романюк зауважив, що із радістю бере участь у їхній роботі.

Міський голова акцентував, що до складу цього дорадчого органу входять люди з різноманітними поглядами, однак, завжди вдавалося знаходити спільну точку зору щодо вирішення різноманітних проблем громади.

“Нині, у складний період для нашої країни, необхідно всім об'єднатися. Люди втомилися від розбрату. Тож, як ніколи, важлива взаємодія влади і громадськості”, - вважає він.

Також міський наголосив на прозорості у роботі влади. За його словами, це зменшує напругу у суспільстві та знімає багато проблем.

Розповів Микола Романюк й про міжнародне співробітництво. За його словами, Луцьк має багато міст-партнерів за кордоном. Крім того, ведеться активна робота по залученню коштів у економіку міста за допомогою участі у різноманітних міжнародних програмах. Зокрема, завдяки участі у програмі транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна” вдалося залучити 1,5 мільйона євро на реконструкцію Луцького зоопарку. Він наголосив, що таких коштів у міському бюджеті не вдалося б віднайти.

Голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Марина Бурмака подякувала Миколі Романюку за можливість зустрітися. Вона зауважила, що у Луцьку їй дуже подобається. Приємно здивована й відгуками про роботу Громадської ради при Луцькому міському голові. Вона наголосила, що це дуже добре, коли влада співпрацює з громадськістю. Марина Бурмака зазначила, що громадська рада, як дорадчий орган, може допомогти владі у вирішенні різноманітних проблем.

“Українці хочуть об'єднатися. Нині необхідно працювати над цим, адже протягом багатьох років робилося все, щоб нас протиставляти один одному”, - додала Марина Бурмака, зауваживши, що для змін у суспільстві, яких хочуть українці, потрібно, аби влада чула громадськість, а останні хотіли і вміли брати участь в управлінні владою.

Голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації повідомила, що вони зацікавлені у співпраці з Громадською радою при Луцькому міському голові.

Після зустрічі з керівником міста голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Марина Бурмака зустрілася з членами Громадської ради при Луцькому міському голові та Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ