Члени депутатської комісії розглянули питання важливості впорядкування торгівлі на авторинку у Луцьку

Члени депутатської комісії розглянули питання важливості впорядкування торгівлі на авторинку у Луцьку

19.11.14 12:58 0 632
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю,

депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати Андрій Буй, Анатолій Бірюков, Олександр Магеровський, Андрій Осіпов, Ігор Поліщук, Богдан Шиба підтримали проект рішення про проведення громадських слухань щодо функціонування авторинку в місті Луцьку. Секретар міської ради Сергій Григоренко запропонував провести їх 25 грудня. Заступник міського голови Тарас Яковлев у своєму виступі акцентував на важливості при впорядкуванні торгівлі на авторинку на вулиці Єршова, врахувати думки підприємців, які там працюють.

Про затвердження реєстру адміністративних послуг інформувала директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як. Вона повідомила, що на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року “Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг” відбулися доповнення до переліку послуг та у зв'язку зі змінами у чинному законодавстві деякі послуги були відмінені.

Відповідно до них виникла необхідність актуалізації та затвердження постійно діючого реєстру адміністративних послуг.

Члени комісії підтримали зміни до рішення міської ради «Про розміщення депутатів Луцької міської ради під час проведення пленарних засідань міської ради» та про внесення змін до Регламенту Луцької міської ради VI скликання, які стосуються обов'язкового прийняття рішень із земельних питань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: за втручання ...
Наступна новина: На Житомирщині пройдуть ...

КОМЕНТАРІ