Зведений загін волинських міліціонерів вирушив на захист держави

Зведений загін волинських міліціонерів вирушив на захист держави

19.11.14 11:43 0 638
Правоохоронці поїхали на Схід, аби замінити своїх колег, які виконують службові обов'язки у зоні антитерористичної операції.

Черговий загін працівників волинської міліції проводили у дорогу колеги, рідні та друзі. У дворі обласного управління внутрішніх справ вишикувалися бійці, сповнені вірою у перемогу справедливості й правопорядку.

– Всі ми знаємо, яка ситуація зараз на Сході, час важкий, – із такими словами звернувся до підлеглих начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – Особисто від себе, від членів колегії УМВС, від колективу бажаю вам щасливої дороги і Божого благословення, щоб ви з честю та гідністю виконали свій обов'язок та живими і неушкодженими повернутися додому.

Разом із правоохоронцями помолився протоієрей Олександр Мазурак та благословив їх у добру путь.

– Це добровольці, кожен із них виявив бажання взяти участь в охороні громадського порядку у зоні проведення антитерористичної операції, – говорить командир зведеного загону правоохоронців Микола Фень. – Настрій у хлопців бойовий, піднесений, впевнений, що свою місію ми виконаємо з честю і здоровими повернемося назад.

Декілька хвилин на прощання із рідними – і зведений загін вирушив у далеку дорогу, аби змінити колег, котрі більше місяця забезпечували правопорядок на сході України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В адмінбудинку облради ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ