В Житомирській області за кошти обласного бюджету видадуть 14 соціально значущих книг

В Житомирській області за кошти обласного бюджету видадуть 14 соціально значущих книг

19.11.14 08:35 0 627
18 листопада в облдержадміністрації за участю в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути відбулося засідання експертної ради з питань формування та виконання Програми випуску соціально значущої літератури місцевих авторів на 2014 рік.

Члени експертної ради затвердили розподіл 14 соціально значущих видань загальним тиражем 7450 примірників, що видаються у рамках Програми випуску соціально значущої літератури у 2014 році.

На вже завершено процедуру конкурсних торгів, які провів департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Відповідно до укладених угод із місцевими видавництвами, всі книги вийдуть друком до кінця цього року.

При цьому, згідно з Положенням про умови випуску соціально значущої літератури місцевих авторів, виданих за відповідною Програмою у 2014 році, видання безкоштовно будуть передані облдержадміністрації, обласній раді, департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, а також управлінню культури та управлінню освіти і науки облдержадміністрації для комплектування суспільних фондів бібліотек.

Найбільшу кількість примірників отримають управління культури та управління освіти і науки облдержадміністрації, які постачатимуть видання до бібліотек та освітніх закладів Житомирщини. 10 % від тиражу становитимуть авторські копії. Решта книг надійде до облдержадміністрації та обласної ради і буде використовуватися в якості презентаційних примірників.

Завершуючи засідання, Ярослав Лагута подякував членам експертної ради за плідну та професійну співпрацю. Разом із тим посадовець нагадав, що до 1 грудня поточного року департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації прийматиме заявки від видавництв і видавничих організацій на випуск соціально значущої літератури на 2015 рік.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 79% офісних працівників ...

КОМЕНТАРІ