В Закарпатській області виноградівська міліція вкотре відкрила двері для вихованців шкіл

В Закарпатській області виноградівська міліція вкотре відкрила двері для вихованців шкіл

19.11.14 10:32 0 676
Головна мета правоохоронців – дати можливість зрозуміти і роз'яснити дітям, що міліція не караючий орган, а правозахисний для пересічних громадян.

Нещодавно у гостях в виноградівських правоохоронців побували учні 8-11 класів Виноградівської загально-освітньої школи №4. Їх радо зустріли начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Володимир Савко, оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей старший лейтенант міліції Василь Потокі, помічник начальника із взаємодії з громадськістю майор міліції Оксана Кобзаренко та старший інспектор кримінально-виконавчої інспекції Виноградівського району старший лейтенант внутрішньої служби Віталій Лендєл.

Школярі мали змогу ознайомитись з щоденною роботою працівників міліції. Правоохоронці розпочали екскурсію з чергової частини, куди надходить інформація про всі скоєні правопорушення та злочини.

Далі на дітлахів чекала найцікавіша частина заходів. В приміщенні райвідділу їм продемонстрували шоломи, захисні жилети, гумові кийки, газові балони та наручники. Після демонстрації засобів захисту працівники міліції відповіли на численні запитання юних гостей.

Але найочікуванішим етапом екскурсії стало відвідування ізолятора тимчасового тримання, де діти на власні очі побачили, як утримують затриманих. Дуже уважно розглядали автомобіль для перевезення затриманих.

Ознайомившись з умовами, в яких працюють міліціонери, школярі дізнались чимало цікавого про особливості щоденної праці та професійної підготовки правоохоронців.

Цілком можливо, що серед хлопчиків та дівчаток, які були присутні на екскурсії у Виноградівському райвідділі міліції, з'являться охочі стати міліціонерами.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма «Волинькард» ...
Наступна новина: Поради від ДАІ Рівненщини!

КОМЕНТАРІ