В Закарпатській області міліцейські підрозділи повністю забезпеченні теплим одягом - Сергій Чеботар

В Закарпатській області міліцейські підрозділи повністю забезпеченні теплим одягом - Сергій Чеботар

19.11.14 15:32 0 589
Більше 16 тисяч комплектів форменого одягу, пристосованого для виконання бойових задач у зоні АТО, знаходиться у резерві МВС. Про це заявив заступник Міністра внутрішніх справ.

На сьогоднішній день існують різні думки щодо незабезпеченості відповідною формою та взуттям міліцейських батальйонів, що знаходяться в Луганській та Донецькій областях.

Заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар заявив, що ці тлумачення не стосуються підрозділів Міністерства внутрішніх справ, адже вони у повній мірі забезпеченні форменим одягом зимового зразка.

Форму було розроблено з урахуванням побажань та пропозицій саме тих співробітників, які беруть участь в АТО. Спецодяг нового зразка відповідає європейським стандартам форменого одягу для військовослужбовців.

– Завдяки виділеним коштам Кабінетом Міністрів України та оперативності, з якою працювало Міністерство внутрішніх справ, можна констатувати те, що міліцейські підрозділи у повній мірі забезпеченні форменим одягом та здатні виконувати свої обов'язки, незалежно від погодних умов, – заявив Сергій Чеботар.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: тілесні ...
Наступна новина: Система безоплатної ...

КОМЕНТАРІ