Закарпаття: на Іршавщині працівники УДСБЕЗ області виявили два підпільні ігрові зали

Закарпаття: на Іршавщині працівники УДСБЕЗ області виявили два підпільні ігрові зали

19.11.14 12:12 0 621
Ігротеки були облаштовані в сільському барі та ресторані, для послуг гравців працювали 12 гральних апаратів.

Працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС області одержали оперативну інформацію про те, що в с.Довге Іршавського району незаконно працюють ігрові автомати й надаються послуги із забороненого в Україні грального бізнесу. За вказаною адресою навідались днями правоохоронці.

Працівники УДСБЕЗ області здійснили санкціоновані обшуки місцевого бару та ресторану, де виявили два ігрові зали з 12 гральними апаратами.

Апарати вилучено, а ще – комп′ютерну техніку, що забезпечувала їх діяльність, систему відеоспостереження, блокнот адміністраторів ігротеки із чорновими записами, а також грошові кошти в сумі 1000 гривень.

Як з′ясували міліціонери, обидві підпільні ігротеки були добре законспіровані, впускали в приміщення лише «своїх», за обстановкою спостерігали відеокамери та адміністратори.

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст.203-2 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне надання послуг грального бізнесу).

Наразі у справі фігурують троє осіб: місцевий приватний підприємець, власник бару та адміністратор.

В будинку одного з фігурантів справи правоохоронці виявили та вилучили незареєстровану зброю – рушницю та пістолет. Зброю направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС.

Обставини справи з′ясовує слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Землю у парку імені ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ