Івано-Франківськ: «Якщо на наступний рік у бюджеті буде передбачено таку ж суму коштів на ремонт доріг як і у цьому році,то проблему доріг буде вирішено» - Микола Вітенко

Івано-Франківськ: «Якщо на наступний рік у бюджеті буде передбачено таку ж суму коштів на ремонт доріг як і у цьому році,то проблему доріг буде вирішено» - Микола Вітенко

19.11.14 14:46 0 659
Питання ремонту доріг міста було основним питанням оперативної наради

18 листопада 2014 року під час оперативної наради її учасники основну увагу приділили стану виконання робіт з поточного та капітального ремонту доріг у місті.

У своїх доповідях як начальник Департаменту комунального господарства транспорту та зв'язку Михайло Смушак так і начальник Управляння капітального будівництва Микола Ковальчук заявили, що у 2014 році зроблено чи не найбільший обсяг робіт за останні роки.

Їх слова доповнив і секретар міської ради Микола Вітенко який зазначив, що у бюджеті міста 2014 року було передбачено 82 млн.грн., що дорівнювало майже 10 % всього бюджету. На жаль, через не повноцінне фінансування казначейської служби, значна частина коштів залишилась ще неосвоєною.

«На жаль нормальне фінансування робіт розпочалось тільки з серпня-вересня місяця. Це в свою чергу унеможливило освоєння значної частини виділених коштів, так як окремі види робіт уже неможливо виконувати через погодні умови» - заявив Микола Вітенко.

Також секретар міської ради зазначив, що якщо у бюджеті міста на 2015 рік буде закладено ту ж суму коштів що і у 2014 році та вдасться їх вчасно освоїти, то проблему з ремонтом доріг у місті Івано-Франківську буде вирішено.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині обрали кращого ...
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ