В АТО відбула чергова зміна працівників Державтоінспекції Прикарпаття

В АТО відбула чергова зміна працівників Державтоінспекції Прикарпаття

19.11.14 12:50 0 631
Днями керівництво УМВС, УДАІ УМВС в області відрядили на Схід України наступну зміну із 15-ти працівників Державтоінспекції.

Спеціальний інструктаж перед від'їздом провів начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. Він наголосив: «Щоб інспектори під час виконання своїх службових обов'язків виключно дотримувалися принципів законності та вміло приймали рішення, особливо у напружених ситуаціях, а також надавали необхідну допомогу місцевим жителям, щоб правоохоронцям довіряли і, відповідно, налагоджувати доброзичливі стосунки».

Начальник Державтоінспекції області підполковник міліції Валерій Некипілий, який нещодавно відвідав підлеглих в зоні АТО, вказав що «необхідно дотримуватися особовим складом дисципліни, заходів особистої безпеки і вкотре наголосив на головному – спрямовувати роботу на зміцнення дружніх стосунків прикарпатських правоохоронців з місцевими жителями».

Звичайно, кожний з керівників, рідних і близьких з тривогою в серці і душевним щемом випроводжали колег і рідних, але оптимізм переважив і слова-запевнення начальника УМВС Миколи Семенишина: «Все буде добре», стали девізом, цього разу уже 6-ої ротації.

Після церемонії освячення, на яку за християнським звичаєм прибули представники від духовенства та дружніх рукостискань керівництва, колег та рідних вони відбули до місця призначення.

Старшим групи призначено начальника відділення ДАІ по обслуговуванню Тлумацького району майора міліції Олега Смаля.

Прес-служба УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ