В Івано-Франківській області галицькі правоохоронці за "гарячими слідами" затримати зловмисника

В Івано-Франківській області галицькі правоохоронці за "гарячими слідами" затримати зловмисника

19.11.14 13:50 0 615
Днями до чергової частини Галицького РВ УМВС звернувся продавець одного із магазинів електроніки та побутової техніки міста Бурштина. Чоловік повідомив, що з полиці торговельного закладу невідома особа викрала ноутбук вартістю понад чотири тисячі гривень.

На місце події одразу ж прибули працівники Галицького райвідділу міліції. Правоохоронці з'ясували, що у магазині працюють камери відеоспостереження, відтак під час перегляду записів вони зафіксували момент крадіжки та отримали зображення підозрюваного. Молодий чоловік скористався миттю, поки нікого не було поряд, викрав ноутбук.

За кілька хвилин інспектори патрульно-постової служби міліції затримали зловмисника із викраденим. Як з'ясувалося, 22-річний парубок раніше вже мав проблеми із законом і притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину. Працівникам міліції розповів, що техніку викрав і мав намір продати, проте на заваді стали правоохоронці.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, виправних робіт, арешту або позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях працівники ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ