На Львівщині правоохоронці поставили на облік 16 - річного дебошира

На Львівщині правоохоронці поставили на облік 16 - річного дебошира

19.11.14 16:37 0 784
У Червонограді працівники кримінальної міліції у справах дітей поставили на облік неповнолітнього, котрий скоїв насильство в сім'ї.

Як з'ясувалось хлопець із благополучної сім'ї. Він протягом тривалого часу не відвідував навчальний заклад, прогулював уроки та вживав спиртні напої. Коли батьки не відпустили сина на дискотеку він розбив посуд, вікна та двері у квартирі. Батьки звернулися за допомогою до працівників міліції.

Працівники Червоноградського сектору кримінальної міліції у справах дітей за скоєне насильство у сім'ї 16-річного учня однієї із Червоноградських шкіл. поставили на профілактичний облік.

«На неповнолітнього складено адміністративний протокол за ст.173-2 ч.1 КУпАП (Вчинення насильства в сім'ї, тобто умисне вчинення будь-яких дій фізичного, психологічного чи економічного характеру, внаслідок чого могла бути чи була завдана шкода фізичному або психічному здоров'ю потерпілого),- розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Руслан Король.

Санкція статті тягне за собою накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'яти діб

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ