ДАІ закликає до обережності: на Львівщині очікується погіршення погодних умов!

ДАІ закликає до обережності: на Львівщині очікується погіршення погодних умов!

19.11.14 08:36 0 617
Синоптики застерігають: вже найближчими днями на Львівщині можливе погіршення погодних умов. Зокрема, за повідомленням регіонального центру з гідрометеорології, у четвер, 20 листопада, в області пройдуть опади у вигляді дощу, місцями – з мокрим снігом. Температура впродовж доби – від 1˚ морозу до 4˚ тепла. На окремих ділянках доріг ожеледиця!

За прогнозами синоптиків, цього дня також можлива ожеледь, налипання мокрого снігу. А вже 21-23 листопада утримається холодна погода, сніжитиме, очікується утворення нестійкого снігового покриву.

У ДАІ нагадують: автомобілістам слід завчасно підготуватися до сезону холодів та ретельно перевірити технічну справність транспортного засобу.

Під час руху необхідно обов’язково враховувати дорожню обстановку, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрів!

Особливо обережними слід бути на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідних переходів!

За складних погодних умов радимо також, за можливості, утриматися від далеких поїздок, насамперед, у гірські райони!

Більш уважними на дорозі слід також бути і пішоходам, особливо, у сутінках, коли вбрані у темний одяг перехожі стають практично невидимими! Тож, аби водії могли вчасно побачити вас, рекомендуємо використовувати світлоповертаючі елементи!

Виходити на проїзну частину можна лише після того, як переконаєтесь, що немає небезпеки! Слід пам’ятати: неочікуваний вихід на дорогу є особливо ризикованим узимку, адже водій просто не встигне вчасно зупинити автомобіль!

Державтоінспекція Львівщини закликає всіх учасників дорожнього руху дбати про власну безпеку та сумлінно дотримуватися вимог ПДР!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зі сльозами радості та ...
Наступна новина: Буковина: попередження про ...

КОМЕНТАРІ