У Львівській області рятувальники продовжують провідувати родини вимушених переселенців

У Львівській області рятувальники продовжують провідувати родини вимушених переселенців

19.11.14 16:03 0 659
Представники Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із головою громадської організації «Кримська Хвиля» та «КримSOS» Енвером Бекіровим і регіональним представником уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Наталією Малих відвідали родини переселенців.

У с. Солонка Пустомитівського району свій прихисток знайшли 67 людей, з них 15 дітей. Рятувальники принесли дітлахам смачні гостинці та розвиваючі іграшки. Малюки втішилися, побачивши вже знайомих друзів. Таке співробітництво триває не перший місяць, і малеча охоче ділиться своїми думками, враженнями та сподіваннями.

Під час візиту рятувальники обговорили з громадським активістом та представником влади найбільш проблемні питання щодо проживання вимушених переселенців. Енвер Бекіров розповідає: «Динаміка росту залишається не змінною. Щотижня на Львівщину прибуває кількасот людей. Нашим основним завданням є допомогти людям знайти тут житло та надати усю необхідну допомогу. Велику роботу здійснюють рятувальники, волонтери, благодійні фонди. Без їх старань у нас би нічого не вийшло».

Нагадаємо, що на даний момент на території Львівської області проживає 8730 переселенців, з них 2862 дітей. Усі вони є зареєстрованими, мають тимчасове житло та отримують необхідну психологічну й соціальну підтримку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леонід Бицюра: "Без ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ