У Рівненській області повідомлення про замінування "Укрпошти" виявилось неправдивим

У Рівненській області повідомлення про замінування "Укрпошти" виявилось неправдивим

19.11.14 13:23 0 589
О 12.10 годині в приймальню директора РД УДПП «Укрпошти» зателефонував невідомий чоловік та українською мовою сказав «Ваше приміщення заміноване, ви усі загинете». Керівництво пошти негайно повідомили правоохоронців.

На місці події прибула слідчо-оперативна група Рівненського міськвідділу міліції, а також експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, кінологи, медики, рятувальники та співробітники МНС.

За 15 хвилин з приміщення було евакуйовано близько 200 людей.

Після обстеження приміщення та території будівлі, вибухонебезпечних предметів виявлено не було. О 13 годині 50 хвилин РД УДПП «Укрпошта» відновила роботу. Повідомлення про замінування, виявилось неправдивим.

— Відомості по данному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Триває досудове рослідування. Особу зловмисника встановлюють.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ