Леонід Бицюра: "Без молоді,її завзяття та життєвої енергії суспільство погасне"

Леонід Бицюра: "Без молоді,її завзяття та життєвої енергії суспільство погасне"

19.11.14 16:00 0 786
17 листопада 2014 року з нагоди Міжнародного дня студента у приміщенні сесійної зали Тернопільської обласної ради відзнаками нагородили кращих студентів Тернопільщини. В урочистій церемонії взяли участь свободівці, зокрема заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра, голова обласної ради Василь Хомінець та директор департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Любомир Крупа, а також викладачі вишів області.

Грамоти та цінні відзнаки від Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради отримали тридцять студентів вищих навчальних закладів Тернопільщини. Департамент освіти і науки відзначив 24-х кращих студентів.

"Ми ставили перед собою завдання нагородити не лише тих студентів, які старанно і успішно навчаються, хотілось відзначити і тих, хто активний у громадському житті. Адже саме небайдуже студентство завжди першим реагує на суспільну несправедливість та намагається подолати її. Згадаємо Революцію на граніті, Помаранчеву революцію та Революцію гідності, річницю якої незабаром відзначатимемо. Все починалось з ініціативи студентів. Без молоді, її завзяття та життєвої енергії суспільство погасне. Найбільша інвестиція, яку ви можете зробити для свого майбутнього, – це добре навчатись задля втілення своїх ідей та задумів у подальшому житті. Бажаю вам, дорогі студенти, знайти себе, щоб ваше покоління зробило те, чого не могли зробити ваші попередники. Утвердіть Українську державу, вселіть віру та надію в українську спільноту, відродіть потугу і силу української нації", – зазначив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації свободівець Леонід Бицюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ