18 листопада – День жалоби на Чернігівщині

18 листопада – День жалоби на Чернігівщині

19.11.14 12:33 0 619
З метою вшанування пам'яті загиблих трьох правоохоронців спецбатальйону МВС «Чернігів» та семи військовослужбовців 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України «Десна», учасників антитерористичної операції, які загинули під час виконання військового обов'язку, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України 18 листопада в Чернігівській області оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. голови облдержадміністрації Сергій Журман.

На знак скорботи за загиблими на території області буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій.

Також розпорядженням обмежено проведення розважально-концертних заходів, рекомендовано внести відповідні зміни до програм обласного теле- та радіомовлення.

В День жалоби заборонено звучання розважальної музики на ринках, закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті, вуличного мовлення.

За інформацією офіційного сайту ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ