На Хмельниччині відео з камери спостереження допомогло оперативно розкрити крадіжку з магазину

На Хмельниччині відео з камери спостереження допомогло оперативно розкрити крадіжку з магазину

20.11.14 09:04 0 713
Злодій прийшов до крамниці разом зі своїм товаришем. Останній добросовісно розрахувався за куплені речі, а його напарник вирішив обновити гардероб за рахунок магазину. От тільки не врахував той факт, що його злочинні дії фіксувалися на камеру відеоспостереження…

До Деражнянського райвідділу міліції звернулась власниця місцевого магазину і повідомила про те, що один із відвідувачів викрав речі на загальну суму понад 700 гривень.

Стурбована продавчиня розповіла правоохоронцям, що в магазин зайшло двоє молодиків, які активно розпитували про ціни та асортимент товару, приміряли речі, які сподобались. І поки жінка відволіклась, консультуючи одного парубка, інший тим часом нахабно викрав дві пари джинсів — чоловічі та жіночі, а також жіночі чобітки. Правда, майбутня власниця навряд чи змогла б у них ходити, бо обидва виявились на праву ногу…

Після такого «продуктивного» походу в магазин хлопці пішли до найближчого кафе «обмивати» покупки. Зловмисник навіть не думав про те, що працівники міліції дуже швидко встановлять його особу.

Справа в тому, що в магазині працювала камера відеоспостереження, яка чітко зафіксувала злочинні дії парубка. Як наслідок, викрадені речі на суму 780 гривень були повернуті власниці магазину, а стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Єпископа-ординарія ...

КОМЕНТАРІ