На Хмельниччині розпочалась профілактична операція під умовною назвою «Номерний знак»

На Хмельниччині розпочалась профілактична операція під умовною назвою «Номерний знак»

20.11.14 10:21 0 736
З початку року на Хмельниччині було скоєно 60 ДТП, винуватці яких зникли з місця події. У найкоротші строки практично всі лиходії були розшукані працівниками ДАІ. Але щоб таких інцидентів було якомога менше, з 19 по 30 листопада 2014 року на території області проводитимуться цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Номерний знак».

У ДАІ зазначають, що останнім часом почастішали випадки експлуатації водіями незареєстрованих автомобілів, автомобілів без номерних знаків або з номерними знаками, що не належить цьому автомобілю чи не відповідають вимогам стандартів, з номерними знаками, закріпленими у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи з відстані 20 метрів.

Тож з метою підвищення дисципліни водіїв та полегшення роботи працівників міліції з розшуку та виявлення автомобілів, які залишили місця скоєння ДТП або якими незаконно заволоділи, з 19 по 30 листопада 2014 року на території області проводитимуться цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Номерний знак». Працівники ДАІ виявлятимуть порушників, у яких номерні знаки на автомобілях перебувають у неналежному стані, і притягуватимуть їх до відповідальності.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ