Хмельницькі правоохоронці розкрили жорстоке вбивство,замасковане під нещасний випадок (+)

Хмельницькі правоохоронці розкрили жорстоке вбивство,замасковане під нещасний випадок (+)

20.11.14 12:07 0 666
Працівники Хмельницького міськвідділу міліції встановили, що причиною пожежі в одній із багатоповерхівок обласного центру було не легковажне поводження з вогнем, а намагання приховати жорстоке вбивство власника квартири.

В ніч 1-го листопада в одній із квартир на п'ятому поверсі десятиповерхівки, що на вулиці Лісогринівецькій в місті Хмельницькому, виникла пожежа. Рятувальникам довелось евакуювати 18 мешканців під'їзду, з яких 8 дітей. Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло 34-річного мешканця квартири.

По даному факту працівниками Хмельницького міського відділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі та загибель людей».

— Працівники міліції у ході оперативно-розшукових заходів встановили, що власник квартири загинув ще до виникнення пожежі, його придушили, а все навколо облили бензином та підпалили, — зазначив начальник Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Василь Птащук. — Наразі підозрюваний затриманий, він зізнався у скоєному.

23-річний молодик пояснив, що між ним і власником квартири виник конфлікт. Це викликало у гостя невиправдану агресію. Він придушив господаря і залишив на підлозі. Прихопивши з собою ключі від квартири, хлопець пішов до себе додому, взяв каністру бензину та повернувся з нею назад. Перед тим, як все підпалити, він забрав з квартири цінні речі, які міліція вилучила у нього під час обшуку.

Кримінальне провадження перекваліфіковано за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові колеги та друзі ...

КОМЕНТАРІ