«Повертайся живим»: у Києві прем’єра містерії про справжнього українського чоловіка – героя XXI століття

«Повертайся живим»: у Києві прем’єра містерії про справжнього українського чоловіка – героя XXI століття

20.11.14 10:43 0 660
У Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва 29 листопада та 10 грудня о 19:00 відбудеться прем'єра містерії сучасності «Повертайся живим», створеної спільно з дуетом «Тельнюк: Сестри».

Про це IA ZIK повідомили організатори.

«Повертайся живим» – історія справжнього українського чоловіка – героя XXI століття. Історія чоловіка-захисника, батька, сина, друга. Він – воїн Світла, воїн Правди. Він змінює наше життя своїми вчинками, своєю мужністю, своєю жертовністю. В театральному мистецтві – це образ новітнього героя-українця, героя-переможця.

Ми чекали на нього століттями, нам бракувало його дій, його сміливості, його відповідальності за родину, державу, майбутнє. Вперше у сучасному українському театральному мистецтві буде представлено Велетня Духу – простого українського хлопця, мужчину-воїна, позитивного персонажа-захисника», – йдеться у повідомленні.

Потужними засобами музично-театрального мистецтва та мовою пластики (планується задіяти оркестр, балет, хор) буде розкрито образи нашої сучасності, нашого сьогодення. Постановка «Повертайся живим» про нас із вами, про наш нелегкий час, про дні і ночі Майдану та кривавої війни, які змінили нас назавжди, зазначають організатори

Режисер-поставновник містерії – Дмитро Тодорюк; композитор – Леся Тельнюк; диригент-постановник – Олексій Баженов; хормейстер-постановник – Анжела Масленнікова; художник-поставновник – Людмила Нагорна; концертмейстери-поставновники – Катерина Купцова, Любов Орлова, Марія Поляшова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ