МОН: Випускники з Криму та Донбасу зможуть отримати атестат у будь-якій школі

МОН: Випускники з Криму та Донбасу зможуть отримати атестат у будь-якій школі

20.11.14 10:03 0 640
Українські випускники Криму і Донбасу також зможуть отримати атестат державного зразка, скласти ЗНО і вступити в український університет.

Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Павло Полянський під час селекторної наради, інформує прес-служба Міносвіти на своїй сторінці у Facebook.

Павло Полянський зазначив, що Міністерство освіти розробило механізми, які попри анексію Криму та бойові дії на Донбасі, дозволяють учням цих тимчасово окупованих регіонів стати студентами українських вишів.

Перш за все, їм потрібно отримати український атестат державного зразка. Для цього випускнику Криму чи Донбасу потрібно в будь-якій іншій школі України пройти екстернатом річне оцінювання та атестацію.

Якщо випускник хоче стати у 2015 році студентом українського університету, то він також складатиме 24 квітня ДПА з української мови у поєднанні зі ЗНО, йдеться у повідомленні.

Детальніший порядок проведення ДПА у формі ЗНО для випускників Криму, Донеччини та Луганщини буде визначений у найближчий час.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація РФС в ...
Наступна новина: В Закарпатській області ми ...

КОМЕНТАРІ