В Рівному на Костромській встановлять „лежачі поліцейські”

В Рівному на Костромській встановлять „лежачі поліцейські”

20.11.14 21:34 0 789
15 листопада відбулися збори мешканців будинків по вулиці Костромській, 1, 2 та 3, на яких мешканці обговорили з міським головою благоустрій у їхньому будинку.

Як уже повідомлялося, у цьому році двори цих будинків були заасфальтовано. Також було встановлено нові бордюри, а також відновлено освітлення. На все було використано близько 900 тисяч гривень.

Тепер мешканці будинків вийшли з пропозиціями якось обмежити рух автотранспорту, адже по новому асфальтному покриттю почали гасати автомобілі.

Було дві пропозиції: або встановити шлагбаум, або встановити „лежачі поліцейські”.

Як наголосив Володимир Хомко, лежачий поліцейський буде встановлений тут до кінця тижня. Крім того, обабіч зроблять додатковий тротуар, а от шлагбаум встановлять самі мешканці будинку.

До того ж міський голова запропонував мешканцям будинку взяти участь у програмі співфінасування утеплення будинку і встановлення лічильника, де 50 відсотків коштів сплачують самі мешканці будинку, а інші 50 відсотків коштів буде профінансовано з міського бюджету. Зараз жителі Костромської створюють з цією метою ініціативну групу.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Польза красной икры. ...
Наступна новина: Рівне: "Я вкотре заявляю,що ...

КОМЕНТАРІ