На Рівненщині правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію

На Рівненщині правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію

20.11.14 20:41 0 767
І затримали її безпосереднього організатора та торговця – 25-річного рівнянина.

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Рівненського райвідділу міліції спільно з колегами обласного апарату УМВС затримали молодика «на гарячому». Він саме збував поліетиленовий пакет із вмістом порошку, зовні схожого на метамфетамін.

При огляді квартири, яку зловмисник тимчасово винаймав, правоохоронці зрозуміли, що викрили наркопідприємство.

– 25-річний рівнянин Олександр варив наркотичні засоби безпосередньо у помешканні, - повідомляє тимчасово виконуючий обов'язки начальника Рівненського райвідділу міліції Ігор Яблонський. – Для цього у нього було відповідне лабораторне обладнання, а також витяжні труби та вентилятор. Тут чоловік наркотики збував і вживав сам. За всіма фактами ведеться досудове розслідування.

До слова, під час огляду оселі співробітники міліції виявили та вилучили вісім пакетиків з речовиною, зовні схожою на метамфетамін, чотири пакети з речовиною, зовні схожою на марихуану, п'ять десятилітрових каністр частково наповнених речовиною, зовні схожою на псевдоефедрин, п'ять пластмасових пляшок з невідомою речовиною, посуд із залишками наркотичних засобів, а також запаковані пакети з різними порошкоподібними речовинами.

Сам Олександр пояснив слідчому: « Я займаюся цим близько трьох місяців. Раніше вживав наркотичні засоби, приблизно п'ять років. Неповнолітнім ніколи не продавав наркотики. Одна доза коштує від 100 до 1500 гривень».

Зокрема, Олександр упродовж року вже притягувався до адміністративної відповідальності. У червні перебував на лаві підсудних за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків. Тому тепер чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Слідчим районного відділу міліції йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Польза красной икры. ...

КОМЕНТАРІ