У Рівненській області рятувальники Державної служби з НС здали кров для поранених учасників АТО,які перебувають у військовому шпиталі

У Рівненській області рятувальники Державної служби з НС здали кров для поранених учасників АТО,які перебувають у військовому шпиталі

20.11.14 10:47 0 626
Уже доброю традицією для рятувальників Державної служби України з надзвичайних ситуацій Рівненщини стало здавати кров для тих, хто її потребує.

19 листопада близько двох десятків бійців аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Держслужби з НС завітали в обласну станцію переливання крові, щоб здати кров для поранених бійців в антитерористичній операції, які перебувають у Рівненському військовому шпиталі. Успішно пройшовши медичний огляд та заповнивши усі документи кожен рятувальник здав приблизно по 500 мілілітрів крові.

- Це не перша і не остання така акція, - розповідає начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук. - Свого часу наш працівник разом зі співробітником Державтоінспекції здавали кров для новонародженої дівчинки, яка після операції втратила багато крові, до того ж рідкісної четвертої групи. Також ми активно допомагаємо в поповнені запасів «банку крові» для потерпілих громадян в різноманітних нещасних випадках, адже рятувальники - це фізично-розвинені та здорові люди. А тепер ми вирішили підтримати ще й учасників АТО, які перебувають в зоні бойового конфлікту в Донецькій та Луганській областях. Робитимемо це й надалі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ