У Рівненській області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої злочинної групи

У Рівненській області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої злочинної групи

20.11.14 11:47 0 673
Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 4 учасників організованої злочинної групи, які вчинили на території регіону низку крадіжок з приміщень закладів торгівлі.

Встановлено, що троє жителів нашої області та один – м. Києва, зорганізувавшись з метою систематичного отримання незаконних доходів, вчинили упродовж лютого-травня 2014 року ряд крадіжок з приміщень магазинів на території Рівненщини. Ними було розроблено план злочинної діяльності та розподілено ролі кожного. Вони підшуковували приміщення, проникали у них шляхом пошкодження вхідних дверей, викрадали чуже майно (гроші, продукти побутового вжитку та харчування) і в подальшому його реалізовували. Отримані злочинним шляхом кошти розподіляли між собою.

Злочинними діями завдано збитків потерпілим на загальну суму більше як 120 тисяч гривень.

Дії учасників злочинної групи кваліфіковано органом досудового розслідування за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена організованою групою).

Слідство у кримінальному провадженні проводили під контролем та за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області слідчі СУ УМВС України в Рівненській області.

Фігурантам кримінального провадження обрано запобіжний захід у виді взяття під варту, домашнього арешту та застави.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: на ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ