Рівне:

Рівне: "Я вкотре заявляю,що основною проблемою,яка наразі турбує міста - це недофінансування делегованих повноважень!"

20.11.14 22:24 0 703
Дефіцит міського бюджету столиці в 2014 році становитиме 1,7 млрд гривень. Про це заявив голова КМДА Віталій Кличко на засіданні Кабміну в середу, передають "Українські новини".

"До кінця року розрахунковий дефіцит для нормального утримання бюджетної сфери становить 1,7 мільярда гривень. Це ті гроші, які нам вкрай необхідні", - сказав Кличко.

Мер столиці зазначив, що серед основних статей, що потребують фінансування, значаться: виплата заробітної плати (700 млн гривень), сфера охорони здоров'я (101 млн гривень), харчування в дитячих садках і школах (166 млн гривень).

На думку міського голови Рівного Володимира Хомка, ситуація з бюджетом по всій Україні в усіх містах однакова. Очевидно, що в Києві вона гірша, бо Київ дуже велике місто. Але така сама ситуація і в Луцьку, і в Рівному, і в Чернігові та інших містах.

- Я вкотре заявляю, що основною проблемою, яка наразі турбує міста - це недофінансування делегованих повноважень. І ми будемо вимагати від уряду, від міністерства фінансів повернути кошти, які нам по Закону належать. Тому, що ці кошти ми маємо виплатити вчителям, медикам, діячам культури і спорту, - наголосив міський голова Рівного.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ