У Рівненській області буржуйки гощанського походження

У Рівненській області буржуйки гощанського походження

20.11.14 12:41 0 640
До підтримки армії долучилися слухачі курсів ковальської майстерності Гощанського навчального відділення Рівненського центру профтехосвіти державної служби зайнятості. Нині в кузні кипить робота: майбутні ковалі виготовляють буржуйки для військових

У тяжкий для країни час кожен свідомий громадянин намагається, чим може, допомогти армії та добровольцям, які на Сході стримують агресію північних сусідів і місцевих сепаратистів. Дієвим містком між мирною частиною України й зоною проведення АТО стали волонтери, які взяли на свої плечі забезпечення всім необхідним як військових частин, так і формувань добровольців, тож генетичний альтруїзм більшості українців допомагає виживати військовим на лінії фронту.

- Ідея виготовлення буржуйок зародилася ще під час фестивалю «Металеве серце України», - розповідає майстер виробничого навчання Сергій Торуля. – Зініціював її представник журналу «Ковальське серце» Валерій Двурєчний, який запропонував учасникам фестивалю долучитися до підтримки армії. Ми практично зразу почали втілювати цю ідею в життя – під час фестивалю кували скоби для бліндажів. Відтак, розпочали виготовляти буржуйки, які зимової пори будуть вкрай необхідні нашим військовим.

Буржуйки виготовляють із підсобних матеріалів, зібрати які допомагають волонтери. Зокрема, застосовують використані газові балони. Слухачі курсів ковальської майстерності працюють з особливою відповідальністю. Вони розуміють, що там, на Сході, на наших хлопцях лежить у сотні разів більша відповідальність – захистити рідну землю та відновити мир в Україні.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Платники м. Житомира та ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ